Samuel Gawith Brown No.4

Oliko hyvää? Suosittele täällä. Ei vai? Purnaa tähän.

Valvoja: Lasse

Samuel Gawith Brown No.4

ViestiKirjoittaja Sailor Andy » Ti Tammi 25, 2011 9:06 pm

Samuel Gawith Brown No.4 "Finest Kendal Twist"

No niin, tämä kyseinen tupakka oli niin mielenkiintoisen oloinen että sitä oli pakko tilata kun tilasin oikein ulkomailta asti. Tobaccoreview.com:illa monet kehuvat ja monet haukkuvat, perus 50/60 meininkiä siis. Kaikki taitavat kuitenkin olla samaa mieltä siitä että tämä on vahvaa tupakkaa....
Kuten jotkut tietävät, en osaa kuvailla makuja enkä hajuja ollenkaan (ei edes ruotsiksi) eli ihmettelen itsekin miksi mä sit kirjoitan tätäkin.

Kun sain purkin auki niin siitä löytyi paksun sikarin näköinen rope-tyyppinen U-muotoinen pökäle, joka oli kosteahko. Purkkituoksu oli jotain tuoreen asvaltin ja tervan väliltä, ehkä myös vähän Bracken Fleikkiä.
Ei siis mitään kauraleipä / heinä-metroseksuaalisuutta.

Leikkasin kolme pientä kolikkoa ja hieroin ne auki, ja annoin kuivua ehkä 15 minsaa. Se ei näköjään ollut tarpeeksi, koska tupakka ei meinannu syttyä millään. Ja heti kun sen sai syttymään, se taas sammui.

Maultaan (yhden pienen pesällisen perusteella) Brown No.4 muistuttaa sikaria, varsinkin alussa, mutta rauhoittuu nopeasti ja muuttuu erittäin makeaksi ja pehmeäksi. (Kermaiseksi, joku saattaisi kuvailla sitä, mutta niinhän ei saa tehdä!)
Uudelleensytytysten takia tuli imaistua turhan nopeaan tahtiin, ja makuelämys kärsi sen takia.
---
Tämä on oikeasti vahvaa tupakkaa. Bracken Flake on pikkutyttöjen juttu. Ainakin näin pientä miestä alkaa vähän pelottaa jos tupangi on niin vahvaa että naamaan sattuu kun sytyttää piipun...

Ensimmäisen pesällisen perusteella tätä voi suositella. Sikaritalokin voisi ottaa tätä valikoimaan!

Tänään uudestaan!

A
Käyttäjän avatar
Sailor Andy
 
Viestit: 158
Liittynyt: Ke Joulu 19, 2007 11:52 pm

Re: Samuel Gawith Brown No.4

ViestiKirjoittaja Lepakko » Ke Tammi 26, 2011 11:26 am

Tämä on todellakin tasokasta ja maukasta tupakkia. Ja vahvaa! Itse en ole kuin kokeillut tätä yksinään. Tämän kanssa ei juuri parane "puffailla", vaan "sippailla" varovasti. Maussa ja syvyydessä löytyy! Olen käyttänyt tätä liki yksinomaan liian mietojen tai mauttomien sekoitusten boostaamiseen. Esimerkiksi H&H:n mainiot Anniversary Kake ja Classic Burley Kake ovat maultaan erinomaisia, mutta jäävät vahvuudeltaan meikäläisen vaatimustason aivan alarajalle. Ruskealla nelosella turboahdettuna nämä edellämainitut laulavat piipussa kuin korkeavireinen V8 7000 minuuttikieroksella!
Käyttäjän avatar
Lepakko
 
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 1:22 pm
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Samuel Gawith Brown No.4

ViestiKirjoittaja Sota-Matti » Pe Elo 31, 2018 11:12 pm

Vähän toistakymmentä pesällistä poltettuani tätä niin en tästä tykkää. Oikeastaan maku vain pahenee mitä enempi polttelen. Ihan ensimmäinen vaikutelma tämän purkin kun avasin oli että tuoksultaan hyvin mieto ja tuli vähän omat kasvatelmat ja prosessoimat tupakat mieleen, ja itseasiassa myös ensimmäiset pari pesällistä makukin oli mieto ja omatekeleiden makuinen. Mutta nyt kun on useampi pesä takana niin huhhuh minkä makuista. Ei kertakaikkiaan hivele meikäläisen makuhermoja. Ja ompa ollut hankala tupakka pitää palamassa, puolenaskia menee tikkuja pesällistä kohden, vaikka jonku verran tuo on jo kuivenemaan päin purkkiin kun pötkön leikkelin valmiiksi pöröksi. Pitää vielä tuo loppu puolisko koittaa makustella tätä josko tästä irtikin sais jotaki, mutta ei mitenkään kova ole luotto tällä hetkellä tämän kanssa.
"Ent the earthborn, old as mountains."
Käyttäjän avatar
Sota-Matti
 
Viestit: 332
Liittynyt: Su Syys 07, 2014 11:33 pm


Palaa alueelle Piipputupakka-arvostelut ja vastaavat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron